In Off Piste ontdekken Sanny Verhoeven en Koert Jan de Bruin de plekken die je absoluut gezien moet hebben en activiteiten die je absoluut gedaan moet hebben in populaire skigebieden. Daar plaatsen ze herkenbare oranje markers. Vanaf dat moment is die plek of die activiteit voor altijd herkenbaar voor alle Nederlanders als de moeite van het bezoeken waard.

Informatie

Zender:            RTL 4

Presentatie:    Sanny Verhoeven en Koert-Jan de Bruijn
Categorie:       Wintersport-programma, informatief, amusement, cultuur, activiteiten
Producent:      I Care Producties – Overschiestraat 176 te Amsterdam
Uitzenddag:    Zaterdag van 17:00 tot 17:30 uur
Herhaling:       Zaterdag 11 november tot en met zaterdag 23 december 2017 van 10:00 tot 10:30 uur
Seizoen:          7 afleveringen, van 7 oktober tot en met 18 november 2017

 

Tips voor de redactie

Wellicht heeft u vragen, opmerkingen of juist een tip laat het dan onze redactie weten. Off Piste wordt gemaakt door I Care Producties, bekend van programma’s als Surprise Surprise, Trauma Centrum, Comedy Kids, Sta op tegen kanker, Je Lijf Je Leven, Rappers in de Sneeuw, RTL Breakfast Club én natuurlijk Off Piste. ICP is bereikbaar op 020-4939495 of info@icp.nl. U kunt ook gebruik maken van onderstaande contactformulier.

Adverteren

Het is mogelijk om als sponsor te adverteren in Off Piste. Partijen als TUI, Skidôme, De Skihut en Romex Vakantiewoningen gingen u voor. We maken op maat een voorstel, en we hebben vele mogelijkheden. We gaan vanaf februari 2017 weer reizen naar diverse wintersportgebieden. We kunnen ook een prijsvraag ontwikkelen, of u kunt het programma billboarden. Neem contact op met Harm Oljans van GRP TV voor alle mogelijkheden. Hij is bereikbaar op 06-18051805 of info@grptv.nl. Hij komt graag bij u langs of ontwikkelt een voorstel op maat.